zoekmachine marketing

Beste website laten maken

Home  >>  Website  >>  Beste website laten maken

Beste website laten maken

On juni 16, 2015, Posted by , In Website, By ,,,,,,,,,,,,,, , With Reacties uitgeschakeld voor Beste website laten maken

Wil jij de beste website laten maken? Tegenwoordig kan je overal zelf een mooie website maken! Men doet er altijd zeer simpel over alsof iedereen eventjes een website kan maken. Maar toch kan je dit beter overlaten aan professional webdesigners. Deze kan je tegenwoordig overal vinden van studenten tot gerenommeerde webdesign bedrijven. Zoekmachine Services helpt je graag mee de juiste keuze te maken.

De beste website laten maken

Wat belangrijk is voordat je een nieuwe website laat maken? Is eerst strategisch goed te bepalen waarvoor je een nieuwe website laat maken. Is dit om up-to-date te blijven qua responsive webdesign of zijn het juist de nieuwste mogelijkheden? Welke doelgroep(en) wil je ermee bereiken? En welk content management systeem is dan de beste keuze voor een nieuwe website? Er zijn vele vragen die je jezelf eerst zou moeten afvragen.

Nieuwe website online te zetten

Dan is de basis waarop een website draait de zogenaamde webhosting eigenlijk wel de belangrijkste factor. Zo zijn er de legio aan hostingbedrijven. Maar voor welke moet je nou kiezen? Want ze beloven allemaal goede service en gegarandeerd een veilige server waarop je website komt te draaien. Na al wat jaartjes in het vak te zitten kunnen wij je uit eigen ervaring vertellen dat zelfs de beste webhosting van zeer gerenommeerde bedrijven.

Het eigenlijk niet waar kunnen maken als het om beveiliging en de veiligheid gaat van je nieuwe website. Waarbij ik iedere bedrijf wil adviseren om niet met KPN zakelijke cloud diensten in zee te gaan! Want die slaat echt alles als het om hosting gaat! Wat een slechte service door lange wachttijden en jaren later kan je zomaar een nog “niet betaalde factuur” verwachten. Omdat het zo in hun back-end staat, echt bespaar je onnodige hoofdpijn!

Wat heb je nodig om de beste website te hebben

Wat hiervoor nodig is? Een website laten maken kan hier! En zal worden ontworpen door professionele webdesigners. Verder dien je te weten dat betrouwbare, snelle en veilige webhosting van groot belang is als je wilt dat je website hoog in Google staat, goed kan worden gevonden door potentiële bezoekers. Zo is het installeren van een SSL certificaat een goede zaak. Aangezien Google maar voornamelijk bezoekers zien dat ze een beveiligde verbinding hebben met je nieuwe website. Waardoor er een https voor het domein komt te staan en zijn er drie smaken SSL certificaten te halen.

Voor websites is een basic SSL certificaat goed genoeg, als je een betere wilt kan je deze altijd upgraden. Voor webshops adviseren wij wel een upgrade SSL certificaat te nemen. Dit omdat er betalingen via de website lopen en deze dan verzekerd zijn.

De beste twee smaken om een website te laten maken

website laten maken

Zo bieden wij twee soorten websites aan: Een basic pakket en een premium pakket. In beide gevallen maken wij gebruik van het CMS WordPress. Het verschil ligt hem in het aantal te ontwerpen pagina’s. Het uitvoeren van rapportages, onderhoud, installeren van een SSL certificaat en de back-up mogelijkheid.

Mocht je vragen hebben dan helpen wij je graag verder om zo de beste website te verkrijgen. Tevens is het mogelijk om een webshop te realiseren. Een webshop maken wij op maat, de eventuele prijs is dus op aanvraag. Mocht je interesse hebben in zware automatiseringskwesties ook hiervoor kan je bij ons terecht. Bel vrijblijvend met telefoonnummer: 0648946747 en vraag naar de mogelijkheden.

 

 

Comments are closed.