Content marketing beste tekstuele strategie

Content marketing

content marketingWat is content marketing? En hoe zet je tekstuele marketing in om online de beste website te hebben? Content marketing is een vak apart. Hiervoor dien je informatieve, goede teksten te kunnen schrijven en of te laten schrijven. Deze vorm van tekstuele marketing heet ook wel de ‘nieuwe marketing’. Voor B2C en B2B is deze vorm van marketing, het marketingmiddel om informatie te delen.

Roepen dat je de beste bent in je eigen branche helpt tegenwoordig niet zo goed meer; Via content marketing laat je het zien door je expertise en opinie te delen met je doelgroep. Content is ‘KING’. Via websites, wedstrijden, games en apps kun je de verschillende doelgroep(en) verleiden. Zo zijn ze immers met je merk bezig en praten erover. Het is tenslotte beter dat iemand anders jouw merk of organisatie heel goed vindt en het doorvertelt, dan dat je dat zelf doet. Mond-tot-mond reclame blijkt immers de beste vorm van marketing.

Content marketing is het publiceren van informatieve content / informatie

Marketing via content is het creëren of publiceren van content met als doel een relatie aan te gaan en/of te onderhouden met bestaande en/of potentiële klanten. Tekstuele marketing is geen middel om je eigen producten of diensten te pushen, maar een manier om als organisatie of merk herkend te worden als deskundige op een bepaald gebied. Dit doe je door (potentiële) klanten te voorzien van de inspiratie en kennis die zij nodig hebben om tot een goede keuze te komen. Het delen van relevante en waardevolle informatie zet leads en klanten aan tot actie. Natuurlijk denk je van te voren na welke actie jij wenst dat de ontvangers van de content doen en pas je de tekstuele marketing strategie er op aan.

Content marketing uitbesteden? Een geschreven succes!

Wil jij je content marketing campagne uitbesteden? Zoekmachine Services is die partij die het schrijven van informatieve teksten mogelijk maakt, gebruik maakt van echte content marketeers. Bel Zoekmachine Services via, telefoonnummer: 020 675 9848 voor meer tekstuele marketing informatie.