zoekmachine marketing

Auto Mercedes Benz

Home  >>  Klanten Zoekmachine Services  >>  Auto Mercedes Benz

Mercedes BenzEen automobiel van Mercedes Benz behoord tot de allerbeste auto’s. Mercedes Benz is een wereldwijd een bekend autofabrikant. De Mereceds Benze auto’s maakt luxe bolides, vrachtwagens en nog veel meer. Er zijn vele Mercedes Benz automodellen waaruit de klant kan kiezen. Bij de nieuwe lancering van nieuwe Mercedes Benz auto’s zijn de marketing campagnes, ludiek te noemen. Je kiest als Mercedes Benz autorijder immers voor de allerbeste auto.

Actie Mercedes Benz de allerbeste auto

De A-Klasse en B-Klasse van Mercedes-Benz zijn dankzij een inruilpremie tijdelijk* extra aantrekkelijk geprijsd. Zo krijgt u € 1.500,- extra inruilvoordeel bovenop de inruilwaarde van uw huidige auto. Kiest u daarnaast voor een auto uit de actuele voorraad, dan profiteert u van nog eens € 1.500,- extra voordeel. Uw totale voordeel kan dus oplopen tot wel € 3.000,-.

Behalve de A-Klasse en B-Klasse biedt de Mercedes-Benz dealer tijdelijk op de CLA, GLA, C-Klasse, E-Klasse, GLK en SLK extra voordeel. Het maximale voordeel varieert hierbij van 2.000 euro op de CLA Coupé en CLA Shooting Brake, 3.000 euro op de GLA, C-Klasse Estate en C-Klasse Limousine tot 6.000 euro op de C-Klasse Coupé, E-Klasse, GLK en SLK. Alle hier genoemde prijzen kunnen momenteel zijn verandert, kijk op de website van Mercedes Benz voor de actuele automobiel actiekorting.

Automobiel marketingmiddelen:

  • Strategie,
  • SEO.

Website Mercedes Benz Auto’s

Bezoek de website van Mercedes Benz in Nederland en kies de allerbeste auto, of ga terug en bezoek de klantenpagina van Zoekmachine Services.