Leadgeneratie, het verkrijgen van de beste leads via online marketingmiddelen en het inzetten van een strategisch leadgeneratie model. Je website of webshop heeft als doel de verkoop te ondersteunen door nieuwe leads te genereren en zo nieuwe klanten te werven. Nu zie je in de praktijk dat de meeste bezoekers nooit een contactformulier invult of je spontaan opbelt om je de vragen van het hemd af te vragen.

Leadgeneratie beste leads

leadgeneratieEr zijn genoeg mooie software oplossingen om de beste leads te kunnen genereren via je website of online winkel. Het gaat er immers om dat jij je potentiële nieuwe klanten na belt, ervoor zorgt dat jij iedere behoefte van je nieuwe klant kunt ondersteunen. Zakelijke klanten zijn er immers genoeg alleen waar haal je ze vandaan en hoe laat je ze converteren naar tevreden klanten? Dat is immers waar het om gaat bij online leadgeneratie. Via deze leadgeneratie software kan je precies zien welk bedrijf op je website is geweest en waarop deze heeft gezocht. Speel in op de behoefte van je nieuwe klanten met deze lead software, verhoog je omzet door effectief nieuwe leads te bedienen.

Leadgeneratie model

In een paar makkelijk stappen helpen wij je mee de beste leadgeneratie voor je op te zetten, hiervoor vragen wij natuurlijk een kleine opstart bedrag en deze consultancy uren die er voor nodig zijn. Het beste lead-generatie model bestaat uit de volgende stappen:

  • Meten en analyseren van je website of webshop. Voldoet deze wel aan de gewenste conversie optimalisatie? Of zijn hier nog verbeteringen op de structuur van toepassing.
  • Maak onderscheid tussen leads. Weet aan welke leads je tijd wilt besteden, dit verhoogt je slagingskans.
  • Aftersales is waar het eigenlijk allemaal om draait, een goede follow-up is het geven van de beste service op het juiste moment.
  • Nieuwe zakelijke leads genereren
  • Om deze nieuwe zakelijke leads te bedienen, moet je er zelf achteraan bellen om je producten, diensten en of services aan de man te brengen. Het bellen van dit soort leads blijkt na onderzoek veel effectiever te zijn waardoor de kans op succes sneller te realiseren is. En jij alleen kan deze tijd efficiëntie benutten door standaard deze bel acties op de productiefste dag na te bellen.

Wil je meer informatie over effectieve leadgeneratie? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 020 67 59 848 en vraag naar het genereren van online leads.