SEA services: Search Engine Advertising services via het advertentie programma Google AdWords als web service.

SEA Services Search Engine Advertising

Het uitbesteden van een SEA campagne heeft zijn voordelen! Wil je opvallen tussen de vele zoekresultaten? En enkel de mensen bereiken die op zoek zijn naar uw product of dienst. Een zoekmachine advertentie met een aantrekkelijke advertentietekst en de juiste keywords zorgen voor gericht bezoekersverkeer naar je website. Het uitbesteden van een Google AdWords campagne heeft veel voordelen. Google AdWords Professionals staan voor je klaar om uit iedere online campagne een succes te halen!

Google AdWords campagne starten

Google AdWords biedt verschillende advertentiemogelijkheden zoals het Google zoeknetwerk, Display netwerk en re-marketing. Met de juiste online strategie kan AdWords meer omzet opleveren.

Bing / Yahoo / Baidu zoekmachines

Door te adverteren via Bing Ads bereik je het deel van de internetgebruikers dat Google niet gebruikt, je hebt minder concurrentie en bereikt dus vaak met minder budget een hogere positie. Het voordeel van adverteren via Bing en Yahoo is dat je gericht adverteert met een beter bereik op de Amerikaanse markt. Online adverteren via Baidu geeft je toegang tot de Chinese markt. Hiervoor dien je zeer goed te weten wat je doet.

Google AdWords campagne SEA

Zoekmachine adverteren betekent ‘adverteren bij de zoekresultaten van zoekmachines’. Zoekmachine adverteren is in Nederland synoniem met adverteren bij de zoekresultaten van de zoekmachine Google, aangezien Google voorzichtig geschat een 96% van alle zoekopdrachten in Nederland verwerkt. Voor heel Europa is dat circa 90% en voor de V.S. circa 60%. De advertenties verschijnen helemaal bovenaan de onbetaalde resultaten ook wel ‘organische zoekresultaten’ of ‘het linkerrijtje’ genoemd in een licht gekleurd kader en / of rechts naast de onbetaalde resultaten.

Zoekmachine adverteren SEA campagne resultaat

Zoekmachine Services heeft een team van SEA specialisten die jarenlange ervaring hebben in het opzetten en het beheren van succesvolle online campagnes. Tevens voorzien wij in zoekmachine optimalisatie, conversie optimalisatie. Wij onderzoeken de meest winstgevende advertentie mogelijkheden voor jouw bedrijfswebsite en zorgen voor:

  • Resultaat! Door hoger rendement met optimale conversies,
  • Een persoonlijke band met een vast aanspreekpunt: eigen campagnemanager,
  • Begeleiding en optimalisatie door Google Certified AdWords professionals,
  • Overzichtelijke rapportages, met volledige inzicht in prestaties,
  • Flexibel advertentiebudget, wat dagelijks is aan te passen,
  • Snelle werkwijze met een duidelijk stappenplan.

Zoekmachine adverteren Google AdWords

Zoekmachine adverteren kan je nooit 100% uitbesteden. Niemand kent de markt beter dan jijzelf. De trefwoorden die daarbij horen zo zijn voor jouw vaktaal. Jij speelt dus zelf altijd de belangrijkste rol bij het zoekmachine adverteren. De partij “wij” die de Google AdWords campagne voor je instelt en bedient zal je ook adviseren over de ‘techniek’ van het adverteren, over de belangrijkste zoekwoorden waarop je advertentie vertoont wordt. Of je nu zelf AdWords onderhoud, hangt af van je eigen organisatie en het belang van zoekmachine adverteren voor jouw bedrijfswebsite. Je dient kennis op te bouwen en ‘mankracht’ in huis te hebben die deze kennis kan en wil op- en uitbouwen. Maar naast de specifieke kennis die nodig is voor een succesvolle Google AdWords campagne. Hebben wij als advertentiebureau veel meer gespecialiseerde kennis in huis dan dat jij zult hebben. De vraag in zijn algemeenheid is moeilijk te beantwoorden, maar wij hebben nog niet meegemaakt dat een gemiddeld bedrijf over meer kennis van AdWords beschikt dan wij. En dat is dan ook de reden dan wij zeer tevreden klanten hebben. Mocht jij jezelf bevinden in ons werkgebied (Noord-Holland, Utrecht, Flevoland en Zuid-Holland) dan nodigen wij je graag eens uit om kennis met ons te maken. En te kijken of wij samen iets voor elkaar kunnen betekenen.

SEA service Google AdWords campagne uitbesteden?

Vraag vrijblijvend advies over SEA services aan, of een offerte op maat via het toesturen van je login gegevens, ter verbetering van je SEA. Bel telefoonnummer: 020 675 9848 voor meer informatie over SEA services.