zoekmachine marketing

Google AdWords Uitbesteden Beste Advertenties

Home  >>  SEA Services Search Engine Advertising Service  >>  Google AdWords Uitbesteden Beste Advertenties

Google AdWords uitbesteden? En een SEA campagne succesvol maken, laat je over aan de SEA consultant, de SEA consultant heeft immers certificaten bij Google gehaald. Of je doet er verstandig aan om jezelf in Search Engine Advertising te verdiepen. Het makkelijkste voor iedereen die een website of online winkel heeft, is om online marketing uit te besteden aan online marketing professionals. Bij AdWords Uitbesteden zit je dan ook aan het juiste online adres, als het gaat om het starten, optimaliseren, onderhouden en het behalen van een goede conversie optimalisatie op Google AdWords campagnes. Alles is bij Zoekmachine Services mogelijk, wij zetten voor iedereen een Google AdWords campagne op. En maken hier een online succes van, wel is het zo dat wij experts zijn op dit gebied en Google gecertificeerd zijn als een Google partner, die als voorbeeld via een API direct connectie maakt met de Google zoekmachine en advertentiekanalen. Zowel voor Google’s display advertenties, Google Shopping, Google + advertenties.

Inschatting budget Google AdWords uitbesteden

Hiervoor dien je eerst te weten dat er verschillende soorten advertenties binnen Google zijn, om het makkelijk te houden kan je ze in de volgende categorieën indelen binnen zoekmachine adverteren:

Tekstadvertenties
Beeldadvertenties
Videoadvertenties

Het bepalen van het budget wat nodig is om bijvoorbeeld een bepaalde nichemarkt te domineren is op voorhand te berekenen. Je kan dit door Zoekmachine Services laten doen. Aangezien dit een tijdrovende klus is, kunnen wij dit alleen voor je doen als je ook daadwerkelijk de Google Adwords campagne aan ons uitbesteed. Helaas is hier in het begin gretig gebruik van gemaakt, waren wij soms dagen bezig om dit goed uit te zoeken. Waarna de voor ons potentiële klant overstapte naar een ander bureau of het toch maar zelf ging doen. Een kleine raming willen wij best afgeven, dit is alleen gebaseerd op inzicht, de informatie die jij ons verstrekt.

Het beste is Google AdWords uitbesteden

Je Google AdWords campagne uitbesteden aan een professioneel online marketing bureau in Amsterdam. Zoekmachine Services maakt alleen gebruik van Google zoekmachine advertentie specialisten. Wij kunnen je ondersteuning bieden op ieder online advertentievlak. En staan bekend als hét online leadgeneratie bureau van Nederland.

Google AdWords tekstadvertenties

Google AdWords tekstadvertenties zijn de tekstadvertenties in het zoeknetwerk van Google. Hierbij gelden dezelfde richtlijnen als voor advertenties in het zoeknetwerk. De bedoeling  is wel om de relevantie van de tekstadvertenties zo veel mogelijk overeen komen met het onderwerp van de website waar deze naar toe verwijst. Tevens bevordert dit de conversie van een tekstadvertentie binnen Google’s zoeknetwerk.

Google AdWords beeldadvertenties

Google AdWords beeldadvertenties kunnen stilstaande afbeeldingen of bewegende banners. Voor beeldadvertenties gelden speciale richtlijnen omtrent content, lengte van de advertentie in getoonde seconden, aantal herhalingen, afmetingen van een advertentie en de bestandsgrootte zijn van belang. Uit ervaring is gebleken, dat het Adwords advertentiesysteem het beste werkt bij een beeld / bestandsgrootte van maximaal 50 K per afbeelding.

Google AdWords videoadvertenties

Voor het gebruik van Google AdWords videoadvertenties, ook wel click to play videoadvertenties genoemd. Ook hier gelden richtlijnen omtrent  content, lengte van
de videoadvertentie in aantal seconden, herhalingen, afmetingen van de videoadvertentie en de grote van het bestand. Hieronder enkele belangrijke zaken die gelden voor het plaatsen van een videoadvertentie:

De afmetingen van de video worden automatisch aangepast aan de openingsafbeelding. Afzonderlijke videobestanden zijn niet nodig bij het uploaden van video’s.
Een videoadvertentie wordt in principe altijd weergegeven als een stilstaande afbeelding totdat een gebruiker erop klikt.
Als de gebruiker op de zichtbare URL onder aan de advertentie klikt, of op de advertentie klikt terwijl deze wordt afgespeeld, wordt hij of zij automatisch doorverwezen.
Er worden geen kosten in rekening gebracht voor het aantal keer dat uw video wordt afgespeeld, maar voor klikken naar uw site of vertoningen van uw openingsafbeelding.

Strategisch Google AdWords advertenties inzetten

Wanneer er binnen een advertentiegroep zowel gebruik wordt gemaakt van een tekstadvertentie als een beeldadvertentie, analyseert het AdWords advertentiesysteem meerdere factoren. Om zo te bepalen of de tekstadvertentie of beeldadvertentie wordt vertoond voor de betreffende pagina, waarop geadverteerd wordt. Zo zal een beeldadvertentie die relevanter is, eerder worden weergegeven. Mocht deze niet relevant zijn, dan wordt de tekstadvertentie weergegeven. De prijs, de positionering en rangschikking worden op dezelfde manier bepaald als bij display advertising, tekstadvertenties van Google AdWords.

Wat betaal je voor tekst- en beeldadvertenties bij Google?

Binnen het inhoudsnetwerk van Google kan geadverteerd worden op basis van:

Kosten per klik (CPC) “cost per click”
Kosten per 1000 vertoningen (CPM) “cost per mille”, de advertentiekosten per 1000 weergaven; ook wel de kosten per impressie.

Aangezien je als adverteerder concurreert met zowel adverteerders op basis van CPC als CPM is er een CPM systeem ontwikkeld die bepaalt of jij de veiling hebt gewonnen. De eCPM beter bekend als “effectieve CPM” of vertaalt als een “CPC bieding” in combinatie met een aantal relevante factoren waaronder CTR “click through rate” naar een CPM bieding: geeft de effectieve CPM bieding die als nummer één getoond zal worden op de pagina. Daarnaast is ook het soort concurrentie op deze advertenties dat tegen elkaar concurreert van belang. Op de plek van één beeldadvertentie kunnen bijvoorbeeld drie tekstadvertenties staan. De bieding geeft een kwaliteitsscore QS “quality scoor” voor één beeldadvertentie moet dit dus hoger zijn dan die van de drie tekstadvertenties gezamenlijk.

Google AdWords campagne verbeteren

Wil je een beter rendement uit je Google AdWords campagne halen? Dan kan je het beste je AdWords campagne outsourcen. Als professioneel advertentie bureau zijn wij Google AdWords gecertificeerd. En weten zo uit iedere campagne een beter rendement te halen. Hoe wij dit doen? Dit kunnen wij je alleen laten zien! Stap vandaag nog over, geef ons het vertrouwen om het maximale uit jouw budget te halen. Waardoor je een hoger rendement krijgt dan bij wie dan ook.

Outsourcing Google AdWords campagnes

Het outsourcen van je Google AdWords campagne aan gecertificeerde Google AdWords Qualified Professionals heeft als grootste voordeel dat de SEA consultant precies weet hoe hij de Google AdWords campagnes kan verbeteren. Waardoor jij meer rendement uit een Google AdWords campagne kan halen met soms hetzelfde budget. Bel voor meer informatie over een SEA service naar telefoonnummer: 020 675 9848 en vraag naar Google AdWords uitbesteden, de SEA consultant.