Web ontwikkeling en een gebruiksvriendelijke website die goed in de zoekmachines wordt gevonden en er qua webdesign ook nog eens goed uitziet! Zoekmachine Services heeft alle expertises in huis om een up-to-date website te realiseren.

Professionele web ontwikkeling

Web ontwikkelaars ontwikkelen websites met content management systemen zoals WordPress, Magento, Joomla, overige CMSen, op maat leveren wij maatwerk web oplossingen. Web ontwikkelingen en de invulling van je behoefte zoals: websites, webshops, blogs, facebook pages. Het ontwerp van conversie gericht webdesign laten maken door web professionals en online strategen. Zoekmachine Services is gespecialiseerd in het ontwerpen van een persuasive webdesign en ontwerpen zelf al het grafische ontwerp / designs zo verkrijg je een converterende website die werkt.

Web ontwikkeling volgens W3C

Web ontwikkeling voldoet bij Zoekmachine Services aan de W3C standaarden. Bij web ontwikkeling wordt gebruik gemaakt van de opensource taal PHP en MySQL databases. Zoekmachine Services heeft ruime ervaring met code / scripttalen: HTML5, Javascript, Node.js, template systemen, NoSQL databases, Jquery, Bootstrap, Adaptive en Responsive Webdesign. Deze professionele web ontwikkeling wordt door ons geoptimaliseerd opgeleverd en is ontdaan van overtollige code. Wat maakt dat de website geoptimaliseerd is voor de zoekmachines en voldoet aan de W3C standaarden.

Web ontwikkeling expert realiseert

Web ontwikkeling door experts laten uitvoeren. Een nieuwe website die er niet alleen goed uitziet en gebruiksvriendelijk is maar juist goed converteert! Neem vrijblijvend contact op met Zoekmachine Services.