Web services van Zoekmachine Services het internetbureau van Amsterdam voorziet in de beste website services.

Web services

Zoekmachine Services maakt het waar om effectief web services in te zetten als online lead generator. Genereer meer klanten via online leadgeneratie en het optimaal inzetten van web services. Het gebruik van web services heeft als voordeel dat deze meer effect zullen hebben op je website, of webshop.

Web service beste online marketingmiddelen

Het hebben van een web service is goed om te gebruiken. Deze kunnen meer klanten opleveren als je ze maar weet te verleiden. Online marketing en de beste web services voor het verbeteren van je online communicatie. Alles is mogelijk met het gebruik van de juiste web services:

 • SEM services
 • SEA services
 • SEO services
 • SES services
 • Social media services
 • Webvideo services

Beste website services online

Zoekmachine Services is gespecialiseerd in het realiseren van een volwaardige websites, of webshops. Of het beheren en optimaliseren van je huidige site of shop. Wij bepalen eerst gezamenlijk wat het beste bij je behoeftes aansluit. Verder richten wij ons voornamelijk op het MKB (detailhandel) en ZZPers die een optimaal gebruik van hun site prefereren. Zoekmachine Services rust jouw website uit met de beste web services die er op de markt te verkrijgen zijn, voorzien deze van de modernste technieken. Waardoor je website / online winkel voorzien is van de nieuwste voorwaarden die Google stelt aan een site of shop.

Online web service inzetten?

Optimaal web services inzetten? Dat is mogelijk met de web services van Zoekmachine Services en overige web services van anderen. Zoekmachine Services staat voor gebruiksvriendelijkheid en logica van webdesign voor zowel de gebruiker als de eindgebruiker “consument”, hoog in het vaandel staan. Uiteraard speelt een professionele uitstraling ook een grote rol in de ontwikkeling van een succesvolle web services. Er zijn tal van oplossingen en mogelijkheden voor conversiegericht webdesign. Zoekmachine Services staat voor je klaar en denkt met je mee, betreft de vormgeving en functionaliteit van je site of shop.

Web services 2.0 – Web X

Web service 2.0 – web X. Het web heeft zich ontwikkeld van een verzameling websites met linken (web 1.0) naar een volledig platform voor interactieve webapplicaties voor eindgebruikers op het World Wide Web (web 2.0). Doordat het web 2.0 online applicaties biedt, waar meerdere mensen tegelijkertijd aan kunnen werken (user generated content, crowdsourcing) heeft het nieuwe mogelijkheden geschapen voor online samenwerking. Een wiki, zoals Wikipedia, is een voorbeeld van een dergelijke online applicatie waar een groot aantal mensen samen aan een product werken.

Het huidige web (2.0) gaat met name over participatie, samenwerking, interactie, transactie. Web 2.0 concepten hebben geleid tot de ontwikkeling en evolutie van gebruiksvriendelijke, web-based communities, hosted services en applicaties, waaronder social-networking sites, video-sharing sites, wikis, blogs, etc.

Kenmerken Web 2.0:

 • Content publishing en sharing: user generated content bezoeker maakt en deelt gepersonaliseerde content,
 • Blogs, wiki´s, personal sites, webbased communities, dating-sites,
 • Delen van online media als muziek, video, foto´s.

Interactie

 • BV. social networks,
 • Geven van reviews,
 • Nieuwsfora.

Collectieve intelligentie “the wisdom of crowds”

 • Wiki´s,
 • Online ontwikkeling van open source toepassingen,
 • Crowdsourcing / funding (het publiek wordt direct bij de processen van organisaties betrokken).

Online commercie

 • Online adverteren (via bijvoorbeeld: Google.nl, of Marktplaats.nl),
 • Online shopping,
 • Geavanceerde zoekfuncties,
 • Content aggregation and syndication (RSS),
 • Interoperability (koppeling van systemen en organisaties).

Secure information sharing

 • Single login

Hosted services en applicaties

 • Bijv. Google docs, flickr (vervanging lokaal geïnstalleerde software),
 • Mashups (APIs),
 • Widgets.

Naast de verdere ontwikkeling van gepersonalisatie content en diensten, zal het Web zich de komende jaren verder gaan ontwikkelen tot een intelligent framework, ook wel het semantisch web genoemd (web 3.0). Hiermee wordt bedoeld dat het web de inhoud van websites gaat begrijpen. Het web is hierdoor in staat om steeds meer voor de gebruiker te gaan denken. Verschillende typen data worden met elkaar gecombineerd waardoor het web in staat is om de gebruiker relevante suggesties en adviezen aan te bieden. Het web vervult hiermee een betekenisvolle rol voor de gebruiker. Mogelijk zullen online applicaties uiteindelijk losstaande lokaal geïnstalleerde software overbodig maken (Bijv. Google-docs) en zal het web een veel prominentere rol gaan spelen in de bedrijfsvoering van commerciële en dienstverlenende instellingen en organisaties (reissites, online vacaturebanken, etc.)

Voorbeeld: Het web weet van jou dat je elke woensdagavond chinees eet. Echter, het web ziet dat het Chinese restaurant de betreffende woensdagavond niet open is in verband met verbouwingswerkzaamheden. Het suggereert daarom om een pizza te halen bij de dichtstbijzijnde pizzeria. Pizza’s zijn immers ongeveer net zo duur als chinees en tevens weet hij via je profiel op één van je sociale netwerksites dat je ook dol bent op pizza.

Web 3.0

Valkuil web 3.0: Zijn mensen bereid om machines voor ze te laten beslissen? Kunnen gebruikers van het web het waarderen dat er relevante suggesties worden gegeven op basis van privacy gevoelige informatie?

Web 4.0

Bij Web 4.0 zullen intelligent personal agents ons op eigen initiatief voorzien van suggesties en adviezen in ons dagelijks leven via heel diverse apparaten. De volgende generatie computers is ubiquitous computing, waarin computers meer naar de achtergrond zullen verdwijnen. De mensen zijn omgeven door een verzameling kleine en grote computers die veelal draadloos met elkaar kunnen communiceren en die in dienst staan van degenen die van hun diensten gebruiken willen maken. We spreken dan van ‘peer to peer’ communicatie via kunstmatig intelligente apparatuur (bv. smartphones)

Wil je meer weten over web services? Bel telefoonnummer: 020 675 9848 voor meer informatie.